Proiectul Erasmus ,,Democracy Lessons: Let’s debate like in the European Parilament”
15/11/2018

România – noiembrie 2018
Întâlnirea ce marchează debutul celei de a doua jumătăți a proiectului ERASMUS + “Democracy Lessons: Let`s debate like in the European Parliament” s-a centrat în jurul dezbaterii cu tema EDUCAȚIA – UN DREPT SAU O OBLIGAȚIE.
Echipele de profesori din cadrul celor trei țări colaboratoare, sub coordonarea școlii noastre, au desfășurat activități diverse, de la întâlniri şi sesiuni de discuții pe baza proiectului sau de analiză a activităților viitoare, la vizite de lucru și workshopuri cu partenerii noștri locali.
Elevii și profesorii au asistat la ore deschise susținute de profesorii școlii noastre, au participat la BALUL TOAMNEI, organizat de Consiliul Elevilor Liceului Teologic Ortodox ,,Nicolae Steinhardt” și au vizitat zona tradițională a Maramureșului pentru a intra în contact direct cu elemente specific tradiționale românești.
În cadrul dezbaterii pe tema educației, elevii au discutat aspecte actuale și în strânsă corelație cu experiența lor personală, fiind o temă care îi privește și afectează direct din poziția de beneficiari ai procesului educativ.


« Inapoi