Cercul pedagogic al directorilor - Școala altfel
08/04/2016

In data de 8 aprilie 2016, liceul nostru a fost gazda cercului pedagogic al directorilor institutiilor de invatamant preuniversitar din judetul Satu Mare, cu tema "Scoala altfel - proiectarea, organizarea si desfasurarea actiunilor. Modele de bune practici". Au participat la aceasta activitate 55 de directori si 10 inspectori scolari.
Manifestarile au debutat cu un Te-Deum savarsit de un sobor de preoti in frunte cu parintele director Ioan Gabriel Groza, in Biserica 'Sfantul Ierarh Nicolae' din incinta liceului. La finalul slujbei a luat cuvantul parintele Milan Bălan, inspector eparhial al Sectorului Teologic-Educational al Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramuresului si Satmarului, cu binecuvantarea PS Justin Sigheteanul.
Sedinta de lucru a fost deschisa de catre prof. Calin Durla, inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare si prof. Mariana Roman, inspector scolar general adjunct.

Programul activitatilor a continuat cu:

- Prezentarea legislaţiei – prof. Anca Potra, director al Şcolii Gimnaziale Doba

- Monitorizarea activităţilor – prof. Ligia Alexandrina Pop, director al Colegiului Tehnic ,, Elisa Zamfirescu” din Satu Mare

- Exemple de bună practică
- prof. Valeria Bora, director la Şcoala Gimnazială Acâş
- prof. Ramona Costin, director al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Satu Mare
- pr. prof. Ioan Gabriel Groza, director al Liceului Teologic Ortodox ,,Nicolae Steinhardt” din Satu Mare

Concluzii – prof. Rodica Tătar, inspector şcolar al Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare« Inapoi