Traditii si obiceiuri de Pasti - expozitie-concurs, 2016
09/03/2016

EXPOZIŢIA - CONCURS NATIONAL
“TRADIŢII ŞI OBICEIURI DE PAŞTI“

Concurs cuprins în CAEN 2016 (Calendarul activitatilor educative nationale 2016) la pozitia 27, Domeniul cultural artistic: folclor, traditii, obiceiuri.

Expoziţia-concurs “Tradiţii şi obiceiuri de Paşti “ este organizată de către Liceul Teologic Ortodox ,,Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, în perioada 8 martie 2016 – 21 aprilie 2016, cu binecuvântarea PS Justin Sigheteanul, episcop vicar al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, sub îndrumarea domnului inspector şcolar general, prof. Calin Durla şi a domnului inspector scolar alternative educaţionale, prof. Miclaus Nicu Sever, cu sprijinul Muzeului Judeţean de Istorie Satu Mare şi al Consiliului Judeţean Satu Mare.
Elevii din întreaga ţară sunt invitaţi să imortalizeze tradiţiile locale de Sfintele Paşti, indiferent de religie sau naţionalitate.
Expoziţia–concurs are următoarele secţiuni:
 Pictură
 Grafică
 Colaj
 Machete,
care să reprezinte scene simbolice de Paşti.

CONDIŢII DE PARTICIPARE
La concurs pot paricipa preşcolari şi elevi ai claselor primare, gimnaziale şi liceale din întreaga ţară. Aceştia vor fi înscrişi de către un cadru didactic din şcoală prin completarea unui formular de înscriere pe care il puteti descarca din partea de jos a acestei pagini. Acesta, completat prin tehnoredactare, se va trimite trimite ONLINE pe adresa de email a liceului ltor_satumare@yahoo.com si un exemplar printat se va preda alaturi de lucrari. Nu se percepe taxă de înscriere. La finalul expoziţiei lucrările nu se returnează. Toţi participanţii vor primi diplome de participare.
Festivitatea de premiere va avea loc în data de 21 aprilie 2016 la Muzeul Judeţean de Istorie Satu Mare. Invitat de onoare la această activitate va fi PS Justin Sigheteanul care va fi şi preşedintele comisiei de jurizare şi va înmâna premiile.
Data limită de primire a lucrărilor este 15 aprilie 2016.
In coltul de jos din partea dreapta a lucrarii, pe eticheta, veti completa datele de participare.
Va rugam sa descarcati fisa de inscriere si eticheta de mai jos.

Director,
Pr. prof. Gabriel Groza


Descarcati documentele:

Formular de inscriere
Etichete
« Inapoi