Împreună-slujire în Parohia Batarci
03/01/2013

În ultima duminică a anului 2012, în data de 30 decembrie, corul Liceului Teologic Ortodox "Nicolae Steinhardt" a avut bucuria de a sluji în Parohia Batarci, Protopopiatul Oaș, împreună cu preotul paroh Gheorghe Pintea și cu părintele director Gabriel Groza.
Fiind încă sub luminosul acoperământ al Praznicului Nașterii Domnului, la momentul chinonicului corul a interpretat câteva colinde. În cuvântul de învățătură al părintelui Gabriel Groza s-au remarcat sfaturile părintelui spiritual al liceului nostru, Nicolae Steinhardt, legate de importanța colindelor ("Dacă Biblia s-ar pierde ar putea fi rescrisă din colindele strămoșești...") și de importanța comuniunii dintre semeni ("Atunci putem vorbi de sfârștul lumii când nu vor mai exista poteci între casele vecinilor...").
Părintele paroh Gheorghe Pintea, în cuvântul de mulțumire a afirmat că vizita noastră reprezintă o "întoarcere a darului" făcând referire la cei patru elevi din Batarci "încredințați" spre formare liceului nostru. Mulțumim părintelui Pintea pentru invitație și familiei Molnar pentru agapa frățească pregătită.
Prof. Ioan Popa-Bota


« Inapoi