Hristos se naste
22/12/2011

Joi, 22 decembrie 2011, de la ora 16.00, Liceul Teologic Ortodox ,, Nicolae Steinhardt" a gazduit Serbarea Nasterii Domnului din acest an scolar.
Invitati speciali ai serbarii au fost domnul Inspector Scolar General prof. Buth Gigel, parintii elevilor.
Serbarea a debutat cu un calduros cuvant adresat de catre parintele director pr. prof. Gabriel Groza tututot participantilor si mesajul inspectorului scolar general. Prof. Gigel Buth.
A urmat apoi, in premiera corul profesorilor de la Liceul Teologic Ortodox ,,Nicolae Steinhardt"care a interpretat cateva din colindele noastre stramosesti.
Cei care au reusit sa creeze atmosfera de basm a copilariei, au fost elevii claselor I-IV, cu ale lor colinde si poezii specifice Marii Sarbatori a Nasterii Domnului.
Au urmat elevii claselor de gimnaziu si de liceu, cu scenete prin care ne-au vestit Nasterea Pruncului Sfant, condusi de profesorii a caror daruire s-a regasit in atmosfera creata.
La final, Corul Liceului Teologic Ortodox ,,Nicolae Steinhardt" a incantat publicul cu cateva colinde traditionale romanesti.
Cu pasi greoi a aparut Mosul mult asteptat, incarcat cu daruri pregatite pentru fiecare dintre elevii acestui liceu.
Parintele profesor Groza Gabriel a amintit participantilor faptul ca Sarbatoarea Nasterii Domnului inseamna, mai ales, puterea de a darui, apoi le-a multumit tuturor acelora care au contribuit la buna organizare a evenimentului .


« Inapoi